Pensionsskola + Pensionsplanering – det bästa av två världar.

Tack för senast – Pensionsplanering är idag mer aktuellt än någonsin.

Vill du ha mer än en hög avkastning på dina pensionspengar? Den frågan har väl aldrig varit så aktuell som i denna tid! Sett över en livstid är det oerhört viktigt att uppdatera din pensionslösning utefter hur livet förändras. 

Vi kan nu erbjuda unika tjänster där du har möjlighet att anpassa och optimera just din pension!

Gå in på vår uppdaterade hemsida: www.pensionsplanering.com  eller boka direkt  https://www.timecenter.se/pensionsskolan/ (dessa länkar finner du även längre ner) och boka de tjänster som bäst passar dig. Vi kan erbjuda årsabonnemang som ger dig extra av allt!  Dels ett guldabonnemang, dels ett premiumabonnemang.

Nedan kan du se i ett enkelt exempel hur en smart pensionsplan kan ge tusentals kronor extra per månad. Just det här är min specialitet som jag vill erbjuda dig.

Vet du förresten att idag den 17 mars är det Kollektivavtalets dag! Har du kollektivavtal? Det kan skilja så mycket som två miljoner kronor i åldersgruppen 25–65 år för dem som kollektivavtal mot dem som inte har det. 

OBS! Använd rabattkoden: Pensionsplanering – du får under hela mars månad en introduktionsrabatt på hela 20 % på vår prislista. Vi har nya tider varje dag så att du kan hitta den tid som bäst passar dig. Ett klargörande samtal bjuder vi på!

Klicka här – personligt nyhetsbrev på vår Youtube kanal.

Unika kurser och utbildningar

Vi utbildar och hjälper dig att ta kontrollen över ditt pensionssparande, dina pensioner som ligger i ”fribrev”, dina framtida utbetalningar samt dina avgifter.

Med vårat unika årliga abonnemang så ser vi till att du får maximal avkastning till anpassade risker samt vi utbildar dig löpande så du kan ta rätt beslut hela tiden!

Årligen erhåller du följande tjänster så att du alltid håller dig uppdaterad och vi skräddarsyr dina pensioner.
– Strategisk och målinriktad pensionsplanering.
– Personlig service genom hela processen.
– Pensionsskolan – 1 gång per år – Pensionskollen – 1 gång per år

”Heta linjen” vi finns där för dig när du har frågor eller funderingar. Chatta, ring eller maila oss!
Här nedan ett exempel från våra utbildningar på en bild som säger mer än tusen ord.

Exempel på ingångsvärden - men olika utgångsvärden.

Pensionsskolan

Vi utbildar Sveriges företagare och dess anställda inom hela pensionsområdet, såväl tjänstepensioner som privata pensioner.

Vi skräddarsyr också dina behov som arbetsgivare, företagare eller anställd vid omställningar, rekryteringar och uppsägningar.

*Våra utlandsspecialister hjälper dig som är på väg att bli eller redan är s.k. ”expat”. Vi är ert naturliga HR-stöd genom hela denna genomförandeprocess vid expatriering. Kontakta oss nu >

Självklart tar vi hänsyn till de senaste och gällande regelverken inom dessa områden, både nationellt och internationellt!

Varmt välkommen

Posted in Okategoriserade.