Pensionsskolan

Företaget

Christer Wikström heter jag och kommer från Örnsköldsvik – Höga Kusten. Mitt val utifrån min djupa kunskapsbank är att förmedla folkbildning och att erbjuda mina tjänster genuint med omtanke utan baktanke. Därför står jag helt fri från bank och försäkringsbolags inflytande. Vårdagjämningen 2006 (20 mars) öppnade jag Pensionsskolan. Jag har idag mer än 30 års yrkeserfarenhet av pensionsfrågor.

Erfaren utbildare

Jag har sedan 2006, inspirerats och utbildat svenskt näringsliv, myndigheter och organisationer. Det senaste årens mätningar visar 5.0. Inspirationsföreläsningar 90 minuter till helgdagar. Du får därmed även kvalité, pedagogik, engagemang och ett smittande gott humör.

Vi söker Ambassadörer

Behovet av pensionsambassadörer, för objektiv och oberoende pensionskunskap har aldrig varit så stort i hela landet. Mitt koncept och varumärke växer fortlöpande och vårt unika utbildningskoncept uppmärksammas allt mer. Vi söker nu över hela landet ambassadörer för en objektiv och oberoende pensionsutbildning. Det handlar om att du öppnar dörrarna till ditt nätverk, och erbjuder en mötesplats och inspirationsföreläsning från Pensionsskolan.
Varmt välkommen med din intresseanmälan

Pensionsskolans policy

Pensionsskolans policy innebär enbart folkbildning kring den optimala pensionsplanen, genom utbildningsinsatser för dig som kund- och konsumtionsnyttan för samhället och näringslivet. Vår kundnytta är kopplad till vad du som kund tycker är bra eller dåliga pensionslösningar.Vi står även fritt från bankers och försäkringsbolags inflytande.