PENSIONSSKOLAN – 2021

Pensionsskolan – Christer Wikström

Christer Wikström heter jag och kommer från Örnsköldsvik – Höga Kusten. Jag har varit verksam som pensionsspecialist de senaste 35 åren. Mitt val utifrån min djupa kunskapsbank är att förmedla folkbildning och att erbjuda mina tjänster genuint med omtanke utan baktanke. Därför står jag helt fri från bank och försäkringsbolags inflytande.

Jag erbjuder dig bl.a ett antal folkbildningsfilmer från allmän pension till tjänstepension, dessa utbildningsfilmer ger dig kunskap om pensionsområdet så att du förstår dom ordval som används inom pensionsområdet och svar på dom vanligaste frågor, som ibland lätt kan besvära din leverantör på ett positivt sätt. Ett gemensamt och förenklat språk underlättar aktörernas kommunikation och konsumentens förståelse av pensionsinformationen.

Pensionsskolan erbjuder fem steg till ett rikare liv – du väljer stegvis efter ditt behov.

  1. Inspirationsföreläsningar i tre kategorier. 1) Arbetsgivare, 2) Företagare 3) Anställd. Varje föreläsning kan vara från 90 minuter upp till heldagar. Där får du veta allt du behöver veta om pensionen inom det området du väljer.
  • Omvärldsbevakning inom pensionsområdet.  Jag bevakar dagligen allt av värde kopplat till pensionsområdet och ger dig fortlöpande nyhetsbrev, pensionsfilmer och skriver även i min pensionsblogg.
  • Fondbytesinformation via Mats Svensson, www.mats-svensson.se . Vi ger dig kunskap hur du kan välja fonder och var fondbytena sker, exempelvis Collectum och Fora.
  • Ett ökat konsumtionsutrymme med flera hundra tusen extra i pension, och därför erbjuder vi även ett Livstilsboende och Livsinvesteringar kopplat till den Spanska Solkusten i samarbete med den ledande aktören inom det geografiska området, boka ett klargörande samtal på vår hemsida.

  • Fysik aktivitet på recept från Christers – Dansskola och kosttillskott från Zinzino


Christer Wikström
Pensionsutbildare/Nätverkssamordnare

Posted in Okategoriserade.