Event och Partnersida

Fantastisk väl genomförd dag med Pensionsskolan. Några av mina mest välinvesterad timmar.
Mycket pedagogiskt sätt att lära ut på och för första gången förstod jag pension på riktigt!
Christer får 5 av 5 stjärnor och jag hoppas kunna få använda mig av pensionsskolan mycket mer framöver
som en hjälp för andra i vår personal. 

Med vänlig hälsning
Maria Lindgren
HR-ChefVi driver en specialistbyrå inom arbetsrätt och finansiella tjänster med inriktning mot tjänstepensioner. Vi arbetar uteslutande med rättsområdena arbetsrätt och finansiella tjänster med inriktning mot tjänstepensioner och levererar kvalificerad specialistkompetens.
Vår vision är att bli den ledande advokatbyrån inom vår nisch. Vårt mål är att med god förståelse för klientens behov hitta en juridisk korrekt och ändamålsenlig lösning i nära samarbete med klienten.

Christer Wikström har en förmåga att göra det svåra enkelt. För alla som vill ha en snabbkurs i hur vårt pensionssystem fungerar kan jag rekommendera hans pensionsskola på det varmaste.

Magnus Dahlgren
Advokat


Svensk Bensinhandel organiserar 1100 medlemmar som alla är drivmedelshandlare och fria företagare. Med mer än 75 års tradition och erfarenhet företräder och stödjer Svensk Bensinhandel sina medlemmar i deras roller som branschverksamma och franchisetagare. Pensionsskolan var deras pensionsutbildare inom tjänstepension i praktiken under en vecka i Kroatien 2019.


Kontakta oss

Mycket uppskattat event!

Vilken uppskattning pensionsskolan fick på detta event, många hade kommit bara för att träffa oss, mycket trevligt och framåtskridande. Vi hade även flest antal besökare på seminariet ”Allt du behöver veta om pension”
i konkurrens med många stora rikskända aktörer.

Vi genomför  ofta utbildningspass, på en mötesplats nära dig, då vi jobbar rikstäckande. Tveka inte att boka in oss på utbildningsuppdrag inom pensionsområdet.


Vad händer efter arbetslivet?

Känner du att du har den pensionskunskap du behöver? Med objektiv kunskap kan du göra medvetna och kostnadseffektiva val och lära dig att läsa det finstilta.
Du kan få utfall på 100.000 tals pengar EXTRA i pension.

Här får du från två lektionstimmar utbildning om tjänstepension i praktiken, vilka alternativ och möjligheter som finns samt vad du ska tänka på när du väljer placering av din pension. Se vårt erbjudande här ovan.

Det finns några platser kvar under 2018. Lämna din intresse-anmälan så återkommer vi med tid och platsVälkommen med din intresseanmälan.